Ribbe (2 biter), hjemmelaget medisterkaker og julepølse, saus, surkål, rødkål,rosenkål ,gulrøtter,poteter og tyttebær
Pinnekjøtt, sjy, kålrotstuing og poteter
Kaldmat: Pepperlaks, gravet laks, sennepspotet, julesild, frisk salat med fennikel og eple, lefserull med sylte, julepostei med bacon, sennep, aioli, smør, brød, flatbrød
Varmmat: Ribbe, hjemmelagde medisterkaker og pølser, saus, surkål, rødkål, poteter, tyttebær og riskrem med rød saus.
pr. kuvert. Minimum 20 pers
Kaldmat: Bakt torsk i westfalerskinke med ertepure, dillgravet laks, sennepspotet, julesild, frisk salat med fennikel og eple, lefserull med sylte, sennep, aioli, smør, rugbrød og flatbrød.
Varmmat: Pinnekjøtt, sjy, kålrotstuing, ribbe, hjemmelagde medisterkaker og pølser, saus, surkål, rødkål, gulrøtter, poteter og tyttebær, hjemmelaget karamellpudding og Riskrem med rød saus.
God gammeldags risgrøt slik den skal smake. Serveres med tradisjonelt tilbehør som godt smør, sukker & kanel
Med krem og krokan
Kjære gjest, vi prøver å gjøre det enklere og tryggere for deg som har matallergener. Har du spørsmål rundt dette kontakt oss gjerne.